Afdrukken

aircraft 513641 340   airport 285592 340   

Apollo Travel is een zelfstandig reiskantoor met meer dan 47 jaar ervaring.

Wij staan sterk in de organisatie van zakenreizen zodat alles aangenaam en efficiënt kan verlopen. Wij werken volledig op maat in elke vorm van hotels, transport, visums, …
Wij regelen al het papierwerk voor jou zowel tickets tot visumaanvragen. Wij kunnen voor u ook naar de ambassade gaan, zo bespaart u kostbare tijd!
De afdeling zakenreizen verzorgt uw reis tot in details en dit met 1 contactpersoon van begin tot einde, dit is reizen zonder zorgen!

Wij onderscheiden ons door 24/7 beschikbaar te zijn en ondersteuning te bieden!

In tegenstelling tot de “grote reisketens” is Apollo Travel kleinschalig en juist daardoor zijn we zeer flexibel en komt onze service naar de klant op de eerste plaats. Het trouwe team van Apollo Travel staat steeds garant voor een vlotte service door zijn persoonlijk contact met de reiziger.

Waarom kiezen voor Apollo Business Travel?

Transport :
Alle courante vliegtuig-, trein-, ferry-, wagen- en shuttlereservaties worden door ons gemaakt op de voor u handigste manier tegen de meest voordelige prijs

Accommodatie :
Hotelreservaties aan interessante coporate rates en verblijfsvoordelen via Galileo, Travel Rooms and More, Gateway of lokale gespecialiseerde agenten.

Supplementaire diensten :

Licenties :


Voor meer informatie : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor verdere info zie onze link http://www.apollotravel.be/nl/zakenreizen
Wil je zelf uw dossier oproepen zie link https://www.viewtrip.com/VTHome.aspx
Via CheckMyTrip heeft u snel toegang tot uw reisgegevens.
Klik op de link in het reisschema (zie bevestigingsmail): u dient in te loggen voordat de website kan worden bezocht (nieuwe gebruikers dienen zich te registeren), en de persoonlijke reisgegevens kunnen worden opgevraagd.
Direct inloggen is ook mogelijk (voer naam en reserveringsnummer in)

Hotels

Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met het gebruik van persoonlijke gegevens
voor statistische informatie met betrekking tot browsen (wat zijn cookies?)

Zie het privacybeleid voor meer informatie.